Disse handelsbetingelser gælder for alle produkter, der bliver solgt på www.atelier2000.dk/shop (herefter kaldet ”webshop”) af Atelier 2000 Uniforms-skrædderi A/S (herefter kaldet ”Atelier 2000”), som brugerne (herefter kaldet ”kunden” eller ”du/I”) heraf måtte købe.

Kontakt

Spørgsmål til nærværende handelsbetingelser eller produkterne i vores webshop rettes til:

Atelier 2000 Uniforms-skrædderi A/S CVR: 19718794
Grundtvigs Allé 161
DK- 6400 Sønderborg
E-mail: uniform@atelier2000.dk
Tlf.: +45 7443 1990

Betaling og priser

Atelier 2000 modtager ikke betaling online i webshoppen, men webshoppen fungerer som et bestillingssystem uden betalingsfunktion.

Atelier 2000 vil efter modtagelse af bestillingen fra webshoppen udstede en faktura, der fremsendes pr. e-mail til kundens oplyste e-mailadresse. I e-mailen med fakturaen oplyses et nummer til betaling via MobilePay.

Varen afsendes, når betalingen er modtaget.

Alle beløb er i DKK (Danske kroner) og er inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

Levering

Atelier 2000 leverer på alle hverdage. Er betalingen indgået inden kl. 12.00, sender vi varerne samme eller næstkommende hverdag.

3.1 Levering i Danmark:

Varerne sendes med GLS til en pakkeshop tæt på leveringsadressen. Når pakken er kommet til pakkeshoppen sender GLS en SMS om, at pakken kan afhentes.

Priser: 50,00 – 90,00 kr. inkl. moms, efter pakkens vægt

3.2 Levering udenfor Danmark:

Vi bruger forskellige transportfirmaer alt efter hvilket land varerne skal sendes til, og hvor hurtigt leveringen skal ske. Priserne varierer derfor meget, og kan først oplyses, når vi har modtaget bestillingen.

Ønskes prisen på forsendelsen oplyst inden bestillingen afsendes, kan dette ske ved henvendelse på e-mail: uniform@atelier2000.dk

Priser: individuelle priser – oplyses efter forespørgsel eller ved ordrebekræftelse

Udsolgte varer

Det kan i sjældne tilfælde forekomme, at enkelte varer eller størrelser fra vores webshop er udsolgte. I tilfælde af udsolgte varer/størrelser vil Atelier 2000 oplyse dette til kunden pr. e-mail inden der fremsendes faktura til betaling.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Atelier 2000 vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Atelier 2000 Uniforms-skrædderi A/S
Grundtvigs Allé 161
DK- 6400 Sønderborg
E-mail: uniform@atelier2000.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor bestillingen modtages.

Returneringsomkostninger skal kunden selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på uniform@atelier2000.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på, at man ønsker at udnytte fortrydelsesretten. Der må meget gerne benyttes vores standard fortrydelsesformular, som vedlægges ved returnering af varerne. Formularen kan hentes her

Varens stand, når den returneres

Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – varen kan prøves på samme måde, som hvis den blev prøvet i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter Atelier 2000 den som brugt, hvilket betyder, at kunden ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må kunden altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Kunden må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes kunden sende sine bankoplysninger, så Atelier 2000 kan overføre det aftalte beløb.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Ved klager over et produkt købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis man er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan man angive sin klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her.

Angiver man en klage her, skal man oplyse vores e-mail adresse: uniform@atelier2000